Hirdetés

Jákob Zoli pszichológus segítségét kérte a Nagy Ő miatt

Nap Híre portré Nap Híre

Hamarosan kiderül, kinek adja a Nagy Ő című műsorban Jákob Zoli az utolsó rózsát. Kiderült, hogy a döntésében pszichológus is segítette, aki elmondta, milyen módszerrel dolgoztak.

Gaál Viktor pszichológus azt mondta a Borsnak, hogy egy Radical Emotional Development (RED), azaz gyors, radikális érzelmi fejlődés nevű terápiát alkalmazott Jákob Zolinál.

Itt a férfi őszintén és nyíltan tudott kapcsolódni a hölgyekhez. Elmondta, hogy volt olyan lány, aki “próbált viselkedni”, “de a páros terápiákban is használt módszer lényege, hogy a valódi érzéseket, valódi reakciókat hangosítjuk ki, mindenki egy-egy képzett pszichológust kapott maga mellé "belső hang" gyanánt, és így esély sem volt a félrebeszélésre, amikor pedig valamelyik hölgy megpróbálkozott ezzel, az pont, hogy fordítva sült el számára” - fogalmazott a szakember a lapnak.

A pszichológus hozzátette: a műsor végével a misztikum is megszakad, a szürke hétköznapokban is tesztelni kell a két fél közötti vonzalmat, és dolgozniuk kell a viszonyon, ha hosszan tartó párkapcsolat a cél.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés