Hirdetés

Nem térünk magunkhoz Jákob Zoli szavaitól

Nap Híre portré Nap Híre

Váratlan fordulat: a milliárdos találkozott A Nagy Ő négy legnagyobb eseélyesével, majd döbbenetes dolgot mondott.

Mi is beszámoltunk róla, hogy Jákob Zoltán korábban együtt bográcsozott A Nagy Ő néhány versenyzőjével. Ennek során fotózkodtak, beszélgettek, sőt, a milliárdos egy rögtönzött rózsaceremóniát is tartott, amire a lányok vélhetően nem számítottak.

Az üzletember a Ripostnak nyilatkozva most elárulta, négy rózsával érkezett a hölgyekhez. „Nagyon meglepődtem, amikor az Instagram feldobta Edina posztját, mert a fényképen nem csak ő, de Virág, Nati és Erika is szerepeltek. Ráadásul látszott, hogy nem azért találkoztak, hogy jól kiveszekedjék magukat, hiszen baráti hangulatban készült a fotó. Bevallom, azonnal az jutott eszembe, hogy már csak én hiányzom a hölgykoszorúból és gondolkodás nélkül kommenteltem is” – mondta.

Miután megérdeklődte, őt is szívesen látnák-e, rögtön jött a válasz, hogy örömmel várják. Így az üzletember autóba ült, s csak egy virágüzletnél állt meg, mielőtt megérkezett volna a lányokhoz. 

„Izgalmas volt éppen azzal a négy lánnyal találkozni, akik Bettin kívül a legnagyobb esélyesei voltak a műsornak. Talán Erika jelenléte volt egy picit különös, hiszen ő nagyon más személyiség, mint a többiek, de ezen a kis bulin azért ő is megmutatta, hogy képes elengedni magát” – fogalmazott.

Majd kijelentette: „Edina volt a főszakács, vagyis ő készítette a pörköltet, ami tényleg nagyon finomra sikerült. Most, ahogy elnéztem a ténykedését, rájöttem, hogy igazi mintafeleség válhatott volna belőle, ha őt választom”. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés