Hirdetés

Kicsit visszatért a Nagy Ő-be Jákob Zoli: valakit nagyon meglepett

Nap Híre portré Nap Híre

A milliárdos üzletember újra találkozott a műsor egyik szereplőjével, és úgy tűnik, nincs harag köztük.

Nemrég még sokan szurkoltak Jákob Zolinak és a Nagy Ő nyertesének, Bettinek, ám kapcsolatuk végül zátonyra futott, az üzletember nem sokkal később már arról számolt be az Instagram-oldalán, hogy ismét szingli. A milliárdos vállalkozó szerint egyebek mellett azért szakítottak, mert egymástól nagyon távoli társadalmi rétegbe tartoznak, és ezáltal az életritmusuk is nagyon más. 

Jákob most kicsit felelevenítette a Nagy Ő-beli szerepét: a közösségi oldalára töltött fel egy videót, amiben a műsor egyik szereplőjét, Virágot veri át, aki éppen a kozmetikusánál feküdt, ahol műszempillát csináltatott - írja a Blikk

„Na, milyen?” – kérdezte Jákob Zoli, mire Virág felugrott, ugyanis csukva voltak a szemei, így nem tudta, hogy az egykori kiszemeltje is ott van vele.

Kiderült, hogy A Nagy Ő óta először találkoztak, de úgy tűnik, nincs harag, ugyanis puszival köszöntötték egymást, Jákob Zoli pedig Virág kezét is megfogta. Virág egyébként már decemberben akart randizni Jákob Zolival, miután kiderült, hogy Bettivel szakítottak, de akkor az üzletember még nem igazán volt nyitott. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés