Hirdetés

Istenes Bence abbahagyta a hisztit és válaszolt a Sztárboxszal kapcsolatos legfontosabb kérdésre

Nap Híre portré Nap Híre

Hiába ért véget a műsor, az Istenes Bence-Rácz Jenő közötti összecsapás hullámai még nem múltak el teljesen.

Istenes Bence
Istenes Bence

Óriási botrány kerekedett az Istenes Bence és Rácz Jenő közötti összecsapásnak a Sztárbox című műsorban. A két híresség között már a ringbe szállás előtt tapintható volt a feszültség, de utána sem csillapodtak sokáig a kedélyek.

Most ismét megszólalt Istenes Bence a történtekről, és elmondta, hogyan is élte meg ezeket a napokat - írja az Index.

“Éreztem az energiákat. Mentem be a ringbe, és azt éreztem, hogy figyelj, én lehet, hogy jobb vagyok, nem tudom, kiderül, sportszempontból. De én ezt a meccset itt nem tudom megnyerni. Mikor érzed az energiákon, hogy elnyomnak. Éreztem, hogy hú, itt nem jó lenni. Egyszerűen rossz volt bemenni. Lelkiismeret-furdalásom volt, tudtam, hogy mennyien most mit gondolnak, és hogy nem is igaz, amit gondolnak” - fogalmazta meg gondolatait a műsorvezető.

“Amiket ott megéltem, amiatt egyébként tényleg igen. Hogy magamhoz egyszerűen közelebb tudtam kerülni. Jobban megértettem magam, amint elindultam ezen az önismereti úton öt évvel ezelőtt, mikor volt két idegösszeroppanásom, és elindultam saját magam felé, El Caminóra mentem, családállítás és minden. Ehhez ez az egy év nagyon sokat hozzátett, hogy visszataláljak magamhoz, és az az ember legyek, aki nagyon régóta lenni akartam. Úgyhogy igen. A kérdésre a válasz az, hogy igen, így is elvállalnám” - magyarázta Istenes Bence.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés