Hirdetés

Íme az új X-Faktor mentorai

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Nem kell tovább várni. Ami kétségek között tartotta az országot, arról az RTL Klub leránotta a leplet. Elárulták, kik lesznek az X-Faktor új évadának mentorai - olvasható a Blikk cikkében.

Emlékezhetünk, hogy az előző adásban Puskás Peti, Csobot Adél, ByeAlex és Gáspár Laci döntöttek a versenyzők sorsáról, így persze az interneten már egy ideje azt találgatják a rajongók, kiket láthatunk majd most.

Nem kell tovább tippelni, ugyanis lehullt a lepel. 2022-ben ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti és Herceg Erika lesznek majd a mentorok. Érdekesség, hogy idén már bármelyik zsűri lecsaphat bármelyik versenyzőre, amennyiben vele szeretne dolgozni - írja a lap.

Friss hírek az X-Faktorról

Hivatkozás másolása

Miután elkezdődött a műsor, ByeAlex nem finomkodott. Szerinte a kommentszekció már pöcegödör. Szabados Ágnesnek adott interjút, ami során hosszan mesélt a karrierjéről, az X-Faktorról és a jövőjéről is. 

"Magyarországon szerintem akkor kezdett igazán pöcegödörré válni az internetes kommentelési lehetőség, amikor én megjelentem. Én voltam az első közéleti szereplő, aki a legnagyobb undorítóságokat kapta, pusztán azért, mert elénekelt egy szerelmes dalt és megnyert egy műsort"

- fogalmazott a mentor.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés