Hirdetés

Ezt nem láttuk jönni! Egészen váratlan helyen fotózták le Imane Khelifet

Nap Híre portré Nap Híre

A friss olimpiai bajnok ökölvívó a milánói divathét egyik bemutatóján bukkant fel a minap. Az eseményen több sztár is jelen volt az algériai sportoló mellett.

Imane Khalif a minap a Bottega Veneta 2025-ös tavaszi/nyári kollekciójának bemutatóján bukkant fel Milánóban. A bokszoló mellett olyan sztárok is megjelentek az eseményen, mint az Oscar-díjas Julianne moore és a rapper A$AP Rocky. A sportoló egy fotót is megosztott elük az Instragram-oldalán - írja a Telex. A fotókat ide kattintva lehet megnézni.

Ahogy azt a Nap Híre is megírta, Imane Khelif nemi hovatartozása volt a 2024-es párizsi olimpia egyik legfelkapottabb és legmegosztóbb témája, ugyanis az algériai bokszoló egyike volt annak a két női sportolónak, akiket a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség a nemi tesztek eredményeire hivatkozva kizárt a vb-ről. Azonban a hivatalos orvosi állásfoglalást senki sem látta, csak a szövetség orosz elnöke hivatkozott erre.

Arról is beszámoltunk, hogy a bokszoló augusztusban beperelte az X (korábban Twitter) közösségimédia-platformot internetes zaklatás miatt. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés