Hirdetés

Borzalmas baleset történt, szörnyethalt a magyar klub két korábbi játékosa

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, péntek reggel brutális baleset történt Piliscsabán: egy autó frontálisan ütközött egy kamionnal, hárman meghaltak. Később a Tokod SE a hivatalos Facebook-oldalán közölte, hogy két korábbi futballistája, Rónai Árpád és Deres Márk halt meg a tragikus piliscsabai balesetben.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a balesettel kapcsolatban a 24.hu-nak mondta el, hogy a személyautó vezetője áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a teherautóval. A személyautót vezető 50 éves férfi, és a mögötte ülő fiatal férfi a helyszínen meghalt. A 46 éves férfit életveszélyes sérülésekkel vitték be a Honvédkórházba, de ott belehalt a sérüléseibe. A teherautó 52 éves vezetője könnyű sérüléseket szenvedett.

A Tokod SE később a Facebook-oldalán közölte a tragikus hírt, miszerint két korábbi játékosa, Rónai Árpád és Deres Márk is a tragikus autóbalesetben hunyt el. A mindössze 22 éves Deres korábban évekig a Dorogi FC-ben játszott - írja a Sportal

Nincsenek szavak… Néhány nappal Zsolnay Zsolt halálának egyéves évfordulója előtt, megrendülten és mély fájdalommal tudatjuk, hogy két korábbi játékosunk, Rónai Árpád és Deres Márk pénteken tragikus autóbalesetben életét vesztette. A tokodi sportegyesület minden tagja osztozik a családok és hozzátartozók gyászában! Őszinte részvétünk ! Nyugodjatok békében!

- írták a klub Facebook-oldalán.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés