Hirdetés

“Imádom a jól működő őrültségeket!” - Vadító sorozat készült Köböl Anitáról

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Mint ahogyan azt a Nap Híre korábban elsőként írta meg, nem mindennapi fotósorozatok készültek az ATV műsorvezetőiről, Szöllősi Györgyiről és Nemes Annáról. Az Egyenes beszéd háziasszonya olasz dívaként, míg a Híradó arca az örök francia nőként tündökölt a kamera előtt. Most a Start és a Híradó műsorvezetőjéről érkeztek képek: a csatorna stylistja egy olyan merész ötlettel kereste meg Köböl Anitát, amire az egykori modell nem is tudott volna menet mondani. “Az orosz életérzést szerettük volna megmutatni - usánkával a fején, szőrökkel, bőrökkel, nemes textúrákkal és kizárólag alkalmi ruhákkal” - mondta lapunknak Sipos Zsolt.

“Anita nagyon jól tud bánni a kamerával, nagyon érzi, hogy mi a ruhának az imidzse, mi annak a történetnek a lényege. Ízig-vérig benne van ebben” - áradozott a csatorna vezető stílustanácsadója. A történet másik főszereplője hasonlóan lelkes - minden értelemben. “Szerintem ez egy igazi alkotói folyamat volt, én pedig nagyon tudok azonosulni azzal az érzéssel, hogy ilyenkor Zsolt a művész, én pedig a vászon, amin alkotni tud” - mondta a Nap Hírének Köböl Anita, aki hozzátette: a szakember a mindennapokban is érzi a stílusát, amikor ruhákat választ neki. “Szerintem minden nő szeret jól kinézni, ez rám is igaz, ráadásul az sincs ellenemre, ha egy ilyen fotózás kedvéért kicsit ki kell lépnem a komfortzónámból” - így Anita.

S hogy mit szól a végeredményhez? S mit jelent számára egy-egy ilyen lehetőség? Az ATV műsorvezetője ezt sem hallgatta el. “Ezúttal az usánka és estélyi párosítás volt a kedvencem, őrült egy ötlet, de szeretem a jól működő őrültségeket” - folytatta lapunknak az ATV Start műsorvezetője. “Mivel anyukaként a mindennapokban én is többször viselek macinacit, így kifejezetten jól esnek ezek az alkalmak, ilyenkor élem ki az összes női energiámat! Utána pedig visszaváltok anya üzemmódba és átadom magam a kislányom minden kívánságának” - tette hozzá Köböl Anita.

A képek és videók pedig letarolják a közösségi oldalakat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés