Hirdetés

Így reagált Herczeg Zoltán arra, hogy több mint két évre börtönbe mehet

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy a Naphire.hu is beszámolt róla, a Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért Herczeg Zoltánra kábítószer birtoklás miatt. A divattervezőt tavasszal engedték ki a börtönből, azóta nyomkövetős bűnügyi felügyelet alatt állt.

Herczeg a minap Instagram-posztban számolt be arról, hogy kézhez kapta a hivatalos vádiratot, amiből kiderül, az ügyészségi gyakorlat szerint három éves középmérték alatti letöltendő büntetést javasol. Bejegyzését azzal kezdte, hogy éppen egy éve, április 20-án szabadult 182 napos előzetes letartóztatásból a Venyige utcai fegyházból. Ekkor kezdődött 122 napig tartó házi őrizete.

„Nyakon vágta” – mondta Herczeg Zoltán az RTL-nek, miután kiderült, 2 év 8 hónapra börtönbe küldené az ügyészség. A divattervezőnél másfél éve, egy rajtaütésen találtak marihuánát és kokaint, ami után fél évet volt letartóztatásban, majd négy hónapot házi őrizetben. Az ügyészség azt is kezdeményezte, hogy a letöltendő börtön mellett 3 millió forint szakértői díjat is fizessen meg. Herczeg abban bízik, hogy a bíróság enyhébben ítéli majd meg az ügyét.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés