Hirdetés

Szertefoszlott az álom: ifjabb Schobert Norbit hazaküldték a Megasztárból

Nap Híre portré Nap Híre

Ifjabb Schobert Norbi már korábban is megosztotta a zsűrit, de Marics Peti szavazatának köszönhetően továbbjuthatott a Megasztár középdöntőjébe. Ebben a fordulóban Kiss Kevin Csinibaba című slágerét kellett előadni, azonban ez nem az ő száma volt.

 Caramel hiába küzdött érte a középdöntőben, a többi zsűritag úgy látta, hogy Norbi most még nem kerülhet be a 12, élő show-ban is színpadra lépő versenyző közé.

“Én most itt harcoltam érted elég keményen, megint. Mindenki nagyon tehetségesnek tart téged. Mindenki azt gondolja, hogy neked a jövőben helyed lesz a magyar popéletben, de ahhoz meg kell találnod önmagadat” – búcsúzott tőle Caramel, aki egy jó produkciót várt Norbitól, de véleménye szerint ebben a dalban nem találta meg magát a fiatal versenyző - írja az nlc.hu

Norbi egyébként nem keseredett el amiatt, hogy kiesett, és hálás az ítészeknek. "Úgy éreztem, egy jó kis energiát tudtam hozni a műsorba és ennek nagyon örültem. Már csak azért is megérte, hogy én álltam ott egyedül, és nekem mondták konkrétan direktbe, hogy ők mit gondolnak, és mi a véleményük rólam. Nagyon köszönöm ezt a lehetőséget és, hogy ilyen gondolatokat hallván tudom itthagyni ezt a műsort” – nyilatkozta.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés