Hirdetés

Még csak most indult, de máris elszabadultak az indulatok a Megasztárban: ifjabb Schobert Norbi miatt ugrottak neki a kommentelők Rúzsa Magdinak

Nap Híre portré Nap Híre

Tegnap 12 év szünet után került a képernyőkre ismét a Megasztár: a beharangozók alapján már tudni lehetett, hogy ifjabb Schobert Norbi is szerencsét próbál a tehetségkutatóban. Az ifjú első szereplése azonban máris komoly indulatokat generált. 

A produkciója után a közönség vastapssal jutalmazta, a zsűri arca azonban vegyes érzelmeket tükrözött. Caramel szólalt meg először. Ő ugyan megjegyezte, az éneklésben voltak hibák, de úgy vélte, büszke lehet magára Rubint Réka és Schobert Norbi középső gyermeke, ugyanis szerinte nagyon jó volt, amivel egy országot lepett meg – írja a Femina

Papp Szabi viszont már nem volt ennyire pozitív, ő volt az első az ítészek közül, aki szétszedte a produkciót. "Nekem azért ez eléggé esetleges volt, koordinálatlannak tűnt, ami nem azt jelenti, hogy nincsen énekhangod, mert hangszíned van, orgánumod van. Nekem nem elég biztos, nem győzött meg" - mondta, és a szavazásnál nem is engedte tovább Norbit. Rúzsa Magdi is csatlakozott ehhez a véleményhez, azonban az, amit mondott, néhány nézőnél kiverte a biztosítékot - nem csupán magáról az éneklésről formált véleményt. 

Rúzsa Magdi is csatlakozott ehhez a véleményhez, azonban az, amit mondott, néhány nézőnél kiverte a biztosítékot - nem csupán magáról az éneklésről formált véleményt. "Bajban vagyok. Tényleg bajban vagyok, mert én az előadás közben a testbeszédet figyelem. És olyankor mindig elkezdek vívódni, amikor valakinek sokkal nagyobb, és sokkal több minden van a hátizsákjában, mint amit elmond. És elég ahhoz egy állandó ökölbe szorított kéz, hogy ezt valaki észrevegye, aki akar látni téged. Nem tudom azt mondani, hogy ez egészében jó volt. Azt tudom mondani, hogy voltak érdekes pillanatok. Szóval nem egyszerű a döntés… Valahol én most téged rettentően féltelek is!" – fogalmazott az énekesnő. 

Schobert Norbi jr. végül három igennel továbbjutott, a Megasztár Facbook-oldalán a kommentelők pedig elmondták a véleményüket Rúzsa Magdi mondandójáról. "Szép hangja van Norbinak, Rúzsa Magdi ne beszéljen badarságokat, majd Norbi megvédi magát, ha szükséges…" "Magdi ne azzal foglalkozzon, hogy kik a szülei. Vannak szülei, majd azok féltik. A zsűri értékelje az előadásokat. Örülök, hogy továbbengedték" "Igen jó volt! Magdi már elfelejtette, amikor ő jelentkezett!" – ilyen és ehhez hasonló gondolatok érkeztek a nézőktől. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés