Hirdetés

Robog felénk a vihar, itt fog lecsapni - kiadták a riasztást a meteorológusok

Nap Híre portré Nap Híre

Jönnek a felhők, délutánra ideér a zivatar.

Szerdán változó vastagságú és mennyiségű felhőzet várható több-kevesebb napsütéssel, majd estétől délnyugat felől beborul az ég - derül ki a HungaroMet előrejelzéséből. Délutánig csak néhol fordulhat elő kis mennyiségű csapadék, majd a Dunántúlon egyre többfelé várható eső, zápor, délnyugaton néhol zivatar is kialakulhat. A délkeleti, déli szél napközben többfelé megerősödik. A hőmérséklet délután 15 és 23, késő este 11, 17 fok között alakul.

Brutális idő jön, kiadták a riasztást 

Szerda délutántól, éjfélig a Dunántúlon helyenként zivatar is kialakulhat, ezek környezetében viharos szél (60-75 km/h), kis méretű jég előfordulhat. Várhatóan estétől, késő estétől egy érkező front környezetében a nyugati területeken 70 km/h feletti széllökésekre is van esély.

Milyen idő lesz a héten?

Hivatkozás másolása

Mint azt a naphire.hu is megírta, a hét elején még napos, de hideg idő várható, éjszakánként a szélcsendes helyeken fagypont alá is csökkenhet a hőmérséklet. A hét közepén felhősebb, csapadékosabb idő várható, de a hőmérséklet csúcsértéke emelkedni kezd, a hét végén pedig már jobbára napos, száraz időre kell számítani, Húsvétvasárnap akár 20-26 Celsius-fok is lehet. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés