Hirdetés

Most jön a fordulat az időjárásban: végre vége a szörnyű viharoknak

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, az elmúlt napokban rendkívül szeszélyes volt az időjárás. Szombaton még tavaszias melegnek és napsütéses időnek örülhettünk, aztán estére megérkezett a viharos idő, vasárnapra pedig brutálisan le is hűlt a levegő. Ha ez nem lett volna elég, a Dunántúlon igazi ítéletidő csapott le és több településen szinte ömlött a jég az égből. Az igazán nagy meglepetés azonban a havazás volt a Bakonyban és a Nagy-Hideg-hegyen.

Most azonban nem kell aggódnunk, ugyanis ma már fordulat jön az időjárásban és végre jobb idő lesz.

A HungaroMet előrejelzése szerint kedden túlnyomóan napos idő várható kevés fátyol- és gomolyfelhővel, csapadék nélkül. 

 Késő délután délnyugat felől vastagabb felhőtömbök érkeznek. A délkeleti, keleti szél többfelé lesz erős, északnyugaton időnként viharos. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 19 fok között valószínű.

Húsvétra is nagy meglepetést tartogat az időjárás: mint azt a naphire.hu is megírta, a hét elején még napos, de hideg idő várható, éjszakánként a szélcsendes helyeken fagypont alá is csökkenhet a hőmérséklet. A hét közepén felhősebb, csapadékosabb idő várható, de a hőmérséklet csúcsértéke emelkedni kezd, a hét végén pedig már jobbára napos, száraz időre kell számítani, Húsvétvasárnap akár 20-26 Celsius-fok is lehet.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés