Hirdetés

Rengeteg magyart a padlóra küldhet a következő napok időjárása; mutatjuk, mire lehet számítani

Nap Híre portré Nap Híre

A napokban mindenki megsínyli majd az időjárás változásait. A fejfájás ráadásul nem az egyetlen nehézség, amire fel kell készülni. 

A fejfájósok, a migrénesek számára nem lesz jó ez a melegedés, mely erős légáramlás formájában érkezik, az ország nagy részén. A középső és a nyugati térségben nem csupán erős, viharos erejű lesz - figyelmeztet dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója – írja a Bors

A szakember szerint a legtöbb emberre komoly idegrendszeri terhelést ró majd a viharos szél, mely problémákkal és tünetekkel is együtt jár. Az ország középső és nyugati felén főként a fejfájás, a migrén, a feszültség, az idegesség, a fáradékonyság, a bizonytalanság érzet, a szédülés, a szorongás, a pánikszerű reakciók és az alvásminőség romlása lesz jellemző. 

Keleten ezzel szemben a gyulladásos folyamatok erősödése, a szív- és légzési problémák jelentkezése várható az erősebb melegedés és a nagy hőingás hatására. Továbbá az egész országról elmondható, hogy általánosság válik a vérnyomás ingadozása.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés