Hirdetés

Most közölték a meteorológusok, borzalmas időnk lesz a hosszú hétvégén

Nap Híre portré Nap Híre

Sok programot a szabadba nem kell tervezni a hétvégére, ugyanis az időjárás nem lesz hozzánk túl jó.

Mint azt a naphire.hu is megírta, ma a borongós tájakon gomolyosodik a felhőzet, máshol a napos időt követően átmenetileg erősen gomolyfelhőssé válik az ég. Záporeső csak néhol fordulhat elő. Az északnyugati, északi szelet kevés helyen kísérhetik élénk lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet ma 11 és 16 fok között alakul. 

A hosszú hétvégén nem lesz ilyen kegyes az időjárás

Az előrejelzés szerint pénteken még viszonylag jó idő lesz, a a reggeli órákban 1 és 8 Celsius-fok, napközben 13 és 19 Celsius-fok közötti hőmérsékletre lehet számítani, a közepesen vagy erősen felhős idő mellett pedig néhány órára még a nap is kisüthet. Reggel, délelőtt gyenge eső előfordulhat északkeleten, míg estétől eleredhet az eső északnyugaton - írja az Index. 

Szombaton aztán lecsap az ítéletidő, reggel és délelőtt is borult lesz az ég, csak délutántól csökkenhet a felhőzet. Országszerte várható eső, zápor, a Dunántúlon pedig egy-egy zivatar is lehet. Napközben 11 és 18 Celsius-fok közötti hőmérséklet várható.

Vasárnap reggelre érdemben csökken a felhőzet, délelőttre eláll az eső, és több órára még a nap is kisüt, így napközben száraz időre, valamint 11 és 17 Celsius-fok közötti hőmérsékletre készülhetünk.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés