Hirdetés

Meg fog lepődni az időjáráson ma: itt az újabb fordulat

Nap Híre portré Nap Híre

Ma már végre megnyugszik kicsit az időjárásunk, s bár többfelé gomolyfelhőssé válik az ég, záporeső csak néhol fordulhat elő.

A HungaroMet előrejelzése szerint csütörtökön a borongós tájakon gomolyosodik a felhőzet, máshol a napos időt követően átmenetileg erősen gomolyfelhőssé válik az ég. Záporeső csak néhol fordulhat elő. Az északnyugati, északi szelet kevés helyen kísérhetik élénk lökések.

A legmagasabb nappali hőmérséklet ma 11 és 16 fok között alakul. Késő este 2 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Milyen idő lesz a hosszú hétvégén? Mint azt a naphire.hu is megírta, a március 15-ei nemzeti ünnepen várhatóan több órára kisüt a nap, a kora délutáni órákban 11-18 fok lesz. Szombaton Reggel, délelőtt még borult lesz az ég, majd délután nyugat felől szakadozik, csökken a felhőzet. Több helyen várható eső, zápor, a Dunántúlon egy-egy zivatar is lehet. Több helyen megélénkül, északnyugaton meg is erősödik az északnyugati szél. A hajnali 3, 10 fokról 11 és 18 fok közé emelkedik a hőmérséklet.Vasárnap reggelre pedig érdemben csökken a felhőzet, napközben jellemzően gomolyfelhős idő várható többórás napsütéssel. Délelőttre keleten is eláll az eső, így napközben száraz időre készülhetünk. Megélénkül, több helyen meg is erősödik az északnyugati szél. Hajnalban 1, 8, míg kora délután 11, 17 fok valószínű.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés