Hirdetés

Hosszú Katinka először szólalt meg, miután kiderült, nem lehet ott az olimpián

Nap Híre portré Nap Híre

Hosszú Katinka először szólalt meg a nyilvánosság előtt azóta, hogy kiderült, nem sikerült megúsznia az olimpiai időt, ezért nem lehet majd ott Párizsban. 

Hosszú Katinka 2023 nyár végén adott életet az első gyermekének, nem sokkal később pedig már a medencéből posztolva tudatta a világgal, hogy ismét edzeni kezdett – írja a nlc.hu

Múlt héten azonban kiderült, hogy nem tudta megúszni az olimpiai szintet, ezért nem lehet ott az ötkarikás játékokon a francia fővárosban. A háromszoros olimpiai bajnok 200 méter vegyesen próbálkozott a párizsi indulási jog megszerzésével, ám a fináléban elért 2:18.41 perces ideje jócskán elmaradt a szinttől (2:11.47 perc) – így nem szerzett kvótát. Az úszónő most először szólalt meg a közösségi oldalán az eredménnyel kapcsolatban: 

"Lehet, hogy klisének hangzik, de mindig az út a fontos, nem a végcél. Azt hiszem ezt én már nyugodt szívvel mondhatom, hiszen az úszásban már minden lehetséges cél sikerült és mindig a folyamat adja a boldogságot, nem a siker… Nekünk egy nagyon boldog évünk van. Köszönöm a rengeteg üzenetet, jó volt megpróbálni kijutni az olimpiára! Mondanám, hogy majd legközelebb sikerül…"

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés