Hirdetés

Hosszú Katinka megszólalt az esetleges újabb válásáról: férjével már szóba került

Nap Híre portré Nap Híre

A háromszoros olimpiai bajnok úszó szerint egy hosszú házasság, párkapcsolat inkább hullámvasút, mint végig rózsaszín álom.

Nemrég mi is írtunk arról, hogy kislánya születése után visszatér a versenyzéshez Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó, akinek fő célja, hogy nyáron, Párizsban, a hatodik olimpiáján is ott legyen. 

A Nők Lapja legújabb számának címlapján most Katinka és férje, Gelencsér Máté, illetve gyermekük, Kamília szerepel. A lapnak adott interjúban pedig az úszó beszélt többek között arról is, milyen a kapcsolata a férjével.

„A mi kapcsolatunk alapja ez az őszinteség. Remekül megértjük egymást, ami szintén elengedhetetlen. Lehet, hogy azért is, mert bizonyos tulajdonságainkban kifejezetten hasonlítunk egymásra, mi több, gyermekkori tapasztalatok, élmények terén is akad átfedés. Anyukáink – akik egyébként kifejezetten jóban vannak egymással – szinte egy időben születtek, ugyanabban az évben házasodtak, ugyanabban az évben váltak el” 

– mesélte a sportoló az NLC szerint. Azon kérdésre, hogy ő fél-e egy esetleges válástól a következőt válaszolta. 

„Félelemből vagy sem, de beszélünk arról, hogy nem szeretnénk, ha szétmenne a családunk. Ezen lehet és kell dolgozni, mert egy hosszú házasság, párkapcsolat inkább hullámvasút, mint végig rózsaszín álom”

– osztotta meg gondolatait az édesanya. Katinka és Gelencsér Máté 2019 óta alkotnak egy párt, az eljegyzésükre 2022. januárban került sor. A sportoló egyébként arra is kitért, hogy hány gyereket szeretne még.

„Szeretnék sok gyereket. Hogy három lesz, vagy négy, azt meglátjuk. Olyan őszinte családot látok, amelynek tagjai a hétköznapi konfliktusok kapcsán is mindig számíthatnak egymásra” – tette hozzá az úszónő.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés