Hirdetés

Olvadozunk ettől a fotótól: Hosszú Katinka címlapon pózol a kislányával

Nap Híre portré Nap Híre

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő tavaly augusztusban adott életet első gyermekének.

Az NLC arról számolt be, hogy a Nők Lapja legújabb számának címlapján Hosszú Katinka és férje, Gelencsér Máté, illetve gyermekük, Kamília szerepel. Mint írták, az úszónő a szülés után tovább folytatja úszókarrierjét és azzal a céllal állt neki újra edzeni, hogy idén nyáron ott lehessen Párizsban a hatodik olimpiáján is.

"Többen megosztották velem a saját tapasztalataikat előzetesen, mit várhatok majd attól, hogy anya leszek, hogyan változik meg az életem, ha már ott van mellettem a kisbaba, de ezt valóban akkor tudja csak meg az ember, amikor megtörténik. Az alapvető kihívást az jelenti, hogy élsportolóként lényegében percre pontosan be volt osztva az időm, tudtam előre, mikor mi vár rám, és ez teljesen felborult"

- fogalmazott Katinka, aki hozzátette, jelenleg nem ő az, aki megtervezi, hogy milyen napja lesz, ami eleinte egyáltalán nem volt könnyű számára, de idővel rugalmassá vált és sokat tanult ezáltal. "kaland, de mindezzel együtt elképesztő boldogságként élem meg a kislányom cseperedését" - nyilatkozta az édesanya.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés