Hirdetés

Horror a hullaházban: elkezdett mozogni a halott nő

 portré

A Guatemalaváros-ban található San Juan de Dios kórházban egészen megdöbbentő esetnek voltak szemtanúi a hullaház dolgozói: egy halottnak hitt nő egyszercsak elkezdett mozogni a hullazsákban. A nő öt órát töltött a hullaházban, de amikor kiderült, hogy él, visszavitték a kórházba.

Szinte sokkot kapott a hullaház személyzete, amikor egy halottnak hitt nő egyszercsak elkezdett mozogni a hullazsákban. Miután kiderült, hogy még él, visszavitték a kórházba, hogy megvizsgálják az orvosok – írja a Bors. A kórház szóvivője úgy nyilatkozott, hogy a fiatal nő nagyon rossz állapotban érkezett már hozzájuk, súlyosan alultáplált volt, a kórtörténetében pedig rohamok és agyi bénulás is szerepelt. 

Mint mondta, gépekre kötötték, de nem reagált semmire. ,,Az orvosok harminc percig küzdöttek érte, de utána halottnak nyilvánították és a protokoll szerint elszállították a hullaházba" – mondta a szóvivő. A hullaházban öt órát töltött, ekkor vették észre, hogy még mozog a zsákban. Ezután visszaszállították a kórházba. Az nem egyértelmű, hogy a hatóságok indítottak-e vizsgálatot, a történet azonban a helyieket is megrázta. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés