Hirdetés

Hódi Pamela először szólalt meg Berki Krisztián haláláról: "akarattal nem tette volna ki Natit a holtteste látványának"

Nap Híre portré Nap Híre

Mint ismert, Berki Krisztián tavaly májusban tragikus hirtelenséggel meghalt. Felesége és édesanyja már többször is nyilatkozott a történtekkel kapcsolatban, azonban Pamela idáig nem szólalt meg Berki haláláról. A híresség hosszú idő után most először beszélt arról, hogy mi történhetett Krisztiánnal, és hogy ők hogyan élték meg a tragédiát.

A híresség két kislányt is félárván hagyott, az akkor alig egy éves Emmát, Berki Mazsi gyermekét, és a 8 éves Natit, Tóth-Hódi Pamela lányát. Ráadásul Nati talált rá édesapja holttestére, így különösen nehéz volt a család számára az elmúlt időszak.

'Az eleje kimondhatatlanul nehéz volt, hisz egy olyan dologban kellett helytállnom, amiben azelőtt soha. Minden erőmet összeszedtem, és minden percben tartottam magam azért, hogy segítsem a lányomat. Ha úgy történt volna az egész, hogy Nati nincs ott, minden más lett volna. Akkor fel tudok készülni. Akkor nagy levegőt veszek, és elmondom neki, hogy mi történt az apukájával. Nem lett volna kevésbé fájdalmas, de Nati emlékei szebbek maradtak volna. Belegondoltam, ha én látnék egy halott embert, legyen az akár idegen, megviselne. Nemhogy a szerettem látványa. Nehéz volt felfogni Krisztián halálát, de számomra még nehezebb volt elfogadni azt, ahogyan meghalt. Ezerszer belegondoltam, hogy vajon mit érezhetett Nati, és egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy akkor és most is a helyén tudja kezelni a helyzetet"

- kezdte Pamela a Story magazinnak, szúrta ki az nlc.hu. Az influenszer arról is beszélt, hogy tudta, hogy Krisztiánnak gondjai vannak, azonban nem sejtette, hogy ekkora a baj. Megjegyezte azt is, hogy biztos abban, hogy celeb nem szándékosan vetett véget az életének. 

Tudtam, hogy Krisztián nincs jól lelkileg, hogy jár pszichológushoz, de azt nem, hogy ennyire rossz állapotban van. Ugyanakkor kétségem sincs afelől, hogy akarattal soha, de soha nem tette volna ki Natit ennek az egésznek. Ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy az utolsó utáni gondolata is ő volt, tudom is, hogy mi: „Basszus, a Nati benn van a szobában!

- tette hozzá. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés