Hirdetés

Önt is elárasztják a hírlevelek? Olyan változás jön a Gmailben, amiért még hálás lesz

Nap Híre portré Nap Híre

A Google egy olyan új funkción dolgozik, amely végre véget vet a hírlevéltengernek.

Sokszor bosszantó, ha naponta több tucat hírlevelet kapunk, ezért a Google most megpróbált ezen a helyzeten javítani: a mobilos (androidos) verzióban nyomokban már fellelhető az az újítás, melynek segítségével a levelező az eddigieknél hatékonyabb módon tereli egy helyre a beérkező hírleveleket.

Az egyik fejlesztő, AssembleDebug az X-en tudatta: a rejtett beállításokkal tudta csak megjeleníteni a szolgáltatást, amit a bal felső sarokban található hamburger ikonra nyomva lehet majd megtalálni. Itt a Gmail számos opciója között feltűnik egy Manage Subscribtions nevű menüpont.

Az alkalmazás kódja szerint a szűrők az egy feladótól beérkezett levelek száma alapján fognak működni. Így elkülönülnek azok a levelet, amelyfélékből a feladó 10-nél kevesebbet, 10 és 20 között, valamint 20-nál többet küld negyedévente. A leiratkozás innentől kezdve már egyszerű lesz, a cég logóját ugyanis meg fogja jeleníteni a Gmail a leiratkozás gomb mellett.

A leiratkozás innentől kezdve már egyszerű lesz, a cég logóját ugyanis meg fogja jeleníteni a Gmail a leiratkozás gomb mellett - írja a HVG

Azt azonban egyelőre sajnos nem tudni, hogy mikor vezetik be széles körben az újdonságot, 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés