Hirdetés

"Hibáztam, vállalom a felelősséget" - így reagált az ATV műsorvezetője, miután fegyelmit indítottak ellene

Nap Híre portré Nap Híre

Tóth Géza ellen azért indult fegyelmi, mert másfél órát késett a Híradóból. Most drámai mondatokkal reagált közösségi oldalán.

„A hazai sajtóban megjelent, hogy késve jelentem meg a munkahelyemen, fontosnak tartom, hogy megszólaljak. Elnéztem a beosztásom. Akik ismernek, tudják, hogy én nem a kötelező egy órával, hanem inkább másfél órával bent vagyok hamarabb a Híradó előtt. Az engem ismerők szerint az alaposság és precizitás jellemez. Most hibáztam és ezért vállalom a felelősséget. Elnézést kérek mindenkitől és köszönöm a kollégák rugalmasságát” - írta közösségi oldalán a műsorvezető.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója a Media1-nek péntek este a következő szavakkal erősítette meg a fegyelmi eljárás tényét:

„Sajnos Tóth Gézával is megismétlődött az, ami korábban többször Gajdos Tamással, ezért nem a beosztása szerinti műsorvezető vezette az ATV Híradót. Mindent megteszünk azért, hogy a számunkra fontos szakmai szempontokat érvényesítsük a televízióban, ezért nem tudjuk tolerálni az ilyesfajta fegyelmezetlenségeket egy híradós műsorvezetőtől és fegyelmi eljárást indítunk. Olyan kollégáról van szó, akivel ilyesmi nem fordult még elő, Tóth Géza hozzáállása eddig példamutató volt, de nem hagyhatjuk következmények nélkül a történteket. Már csak azért sem, mert ahogy péntek délelőtt bejelentettük, januárban épp bővíteni fogjuk a híradóink számát és jövő hét keddtől, mintegy másfél év után újraindul a déli Híradó, ami a szerkesztőségtől még több fegyelmet fog igényelni.”

Mint ismert, az ATV nemrég Gajdos Tamást kivette a stábból, miután rendszeresen késve jelent meg a munkahelyén, a helyére pedig többször is váratlanul kollégáinak kellett beugrania az élő műsorba.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés