Hirdetés

Vége az álomnak, beadta a válást a sztárpár

Nap Híre portré Nap Híre

Tori Spelling és Dean McDermott 18 év házasság után idén úgy döntött, külön utakon folytatják. A pár már a válópert is beadta. 

Tori Spelling, akit a magyar nézők a 90210 sorozatból és a Horrora akadva című filmből ismerhetnek, illetve férje Dean McDermott televíziós személyiség 2006-ban házasodtak össze, egy évvel azután, hogy egy közös filmes munka kapcsán összeismerkedtek: a szerelem pedig azonnal tombolni kezdett – írja a Blikk.

A közös románc vetett véget mindkettejük első házasságának, most azonban úgy tűnik 18 év után a közös útjuk különválik. Ugyan tavaly már felreppent a hír, miszerint válnak, hiszen akkor külön költöztek: a válókeresetet azonban csak most adták be.

A Daily Star szerint összesen 10 hónap különélés után érkezett el a pár életében az a pont, hogy hivatalosan is szeretnének különválni: most azonban bonyolítja a helyzetet 5 közös gyermekük elhelyezése, akiknek kizárólagos felügyeleti jogát a színésznő szeretné megkaparintani. Válásuk okaként "összeegyeztethetetlenségekre" hivatkoztak.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés