Hirdetés

Hatalmas a botrány Azahriah körül, de nem hajlandó bocsánatot kérni

Nap Híre portré Nap Híre

Hét elején robbant a botrány, miszerint Azahriah igencsak minősíthetetlen hangnemben beszélt a konecrtje hátterében dolgozó emberekről. Az énekes azóta reagált a történtekre, de továbbra sem hajlandó bocsánatot kérni. 

A fiatal énekes hatalmas csalódást okozott az újvidéki magyaroknak a hétvégén megrendezett Exit fesztiválon. A zenészről hétfőn került ki egy videó az internetre, amelyen egy rövid jelenet után durván nekiesik a kollégáknak, mert a gitárja nem volt beállítva, amit ezért saját magának kellett kellett megcsinálnia a közönség előtt. Azahriah a napokban reagált az eseményekre, de nem volt hajlandó bocsánatot kérni a háttérben dolgozóktól – írja a Ripost

A TV2 Mokka című műsorában készítettek egy riportot, amiben Baukó Attila magyarázkodása is elhangzott a történtekről. Ő ugyan elismerte, hogy hibázott, de nem volt hajlandó bocsánatot kérni. "Egyetlen dolog, ami történt a koncerten az az, hogy tényleg elhittem, más lehetőségem nincs ennek a problémának a megoldására, csak ha nekiállok azt megcsinálni. Vannak ezek az előre beprogramozott hangok, és csak nyomkodtam azokat, hogy helyreálljon a rend!" – fogalmazott a videóban, amelyben azt is megígérte a rajongóinak, hogy ilyen soha többet nem fog előfordulni. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés