Hirdetés

Botrány: egy híres amerikai youtuber verte át Azahriát

Nap Híre portré Nap Híre

Azahriah szerint csúnyán át lett verve, miután egy híres amerikai youtuber visszaélt az egyik legnépszerűbb dalával, a Four Moodsszal. 

Azahriah úgy érzi, igencsak csúnyán átverte egy ismert amerikai youtuber. A 22 éves énekes a Tények Plusz kameráinak mesélte el, hogy minden ott kezdődött, mikor egy híres amerikai youtuber, Anthony Ray, aki a videóban más előadók dalaira reflektál és elemzi őket, felkereste Azahriah-t, hogy az ő dalait is szívesen elemezné. Mint kiderült, a tartalomgyártót teljesen levette a lábáról a Four Moods című dal, ezért Azahriah és a menedzsmentje is úgy döntött, hogy semmi akadálya a közös munkának – írja a Femina

"Ez az Anthony Ray jó fazon, színvonalasak a videói, de kapott egy figyelmeztetést a kiadótól a Four Moods című számra. Megígértem, hogy megoldjuk, de sajnos ennél is jobb fejek voltunk, és egy whitelistet adtunk neki. Ezután az összes videós haverját behívta, akik elkezdtek ezért kuncsorogni, illetve szidni a kiadót" – mesélte Azahriah.

A whitelisttel Anthony Ray jogdíjmentesen, tehát ingyen felhasználhatta Azahriah dalát a videójában, ő ehhez mégsem állt korrekt módon, és más videós ismerőseinek is megadta a hozzáférést. "Ez egy kiváltság volt Anthonynek, mert jó fej, de visszaélt ezzel. Az ember a kisujját nyújtja, és máris elharapódzik a helyzet" – részletezte a történteket a fiatal zenész. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés