Hirdetés

Ez tényleg világhír: Azahriah Orbánról, az influenszertüntetésről és saját szexbotrányáról is beszélt a New York Timesnak

Nap Híre portré Nap Híre

Azahriah a francia Le Monde lap után az amerikai New York Timesnak adott interjút.

Az interjú során szóba került, a szolnoki palacsintafesztiválon kirobbant szexbotránya, illetve az is, hogy hogyan futott fel a 12 évesen eleinte beszélős YouTube-videókat feltöltő, később autodidakta módon magát zenésszé képző énekes eddigi karrierje, és természetesen a politika és Orbán Viktor is felmerült. Megemlítették azt is, hogy a miniszterelnök korábban egy TikTok-videóban azt mondta, hogy nagyon szereti a fiatal sztár "Rampapapam" című számát.

Azonban megváltozott a barátságos hangnem Azahriah felé, miután a fiatal tehetség is felszólalt a Hősök terére szervezett gyermekvédelmi tüntetésen a kegyelmi botrány kirobbanása után. Azóta a kormánypárt többször is kritizálni próbálta a sztárt.

"Nem muszáj egy zenésznek a politikáról beszélnie. Ha nincs mit mondanod, rendben van, de ez nem oké egy szabad országban, hogy valaki azért marad csendben, mert félti a karrierjét. Nem vagyunk Oroszországban"

- fogalmazott a lapnak Azahriah, amit a Telex idézett. Hozzátette, "vannak olyan dolgok, amelyek túlmennek azon, amit erkölcsileg el tudok fogadni".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés