Hirdetés

Taylor Swift miatt vágatta rövidre legendás fürtjeit Harry Styles? A rajongói csúnyán kiakadtak

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A brit énekes rajongói szó szerint kifigurázták a kedvencüket, miután megerősítette, hogy a frizurája már tényleg nem olyan, mint ahogy azt megszokhatták.

Harry Styles drasztikusan megváltoztatta a külsejét, ugyanis váratlanul megvált a hosszú fürtjeitől. Már egy ideje találgatták a rajongók, hogy vajon tényleg levágatta-e a haját, amit később a sztár édesanyja is megerősített. Most pedig maga Harry is alátámasztotta az eddigi pletykákat, miután a szépségmárkája, a Pleasing Instagram-oldalán megosztottak róla egy friss képet a rövid hajával - írja a BBC.

A kommentekből pedig kiderült, hogy a rajongói egyáltalán nem örülnek a változásnak, egyikük például úgy fogalmazott, hogy "Nagyon vártam már a megerősítést [a hajával kapcsolatban], de most azt kívánom, hogy bárcsak ne történt volna meg", egy másik pedig azt írta, hogy "Hiányzik a bozontos frizurád".

Harry rajongói különféle elméleteket gyártottak arról, hogy miért is vágathatta le kedvencük a ikonikus göndör hullámait. Sokan azt gondolják, hogy a 10 évvel ezelőtti barátnője, Taylor Swift keze is benne lehet a dologban, aki néhány hete adta ki az 1989 című 2014-es albumának újra felvett változatát, amelyen öt bónusz dal is helyet kapott. Ezek a dalok pedig a rajongók szerint Harry Styles-ról szólnak.

Az egyik, Now That We Don't Talk című számban a 33 éves amerikai popsztár arról énekelt, hogy az exe a szakítás után hosszúra növesztette a haját, majd egy ponton hozzáteszi, hogy "hiányzik a régi éned, nem kellett volna megváltoznod".

Azonban a váratlan változásnak Harry édesanyja, Anne Twist szerint sokkal egyszerűbb magyarázata van. Állítása szerint a fia egyszerűen csak egy kis változásra vágyott, és azután vágatta le a haját, hogy visszatért a nyaralásából az Egyesült Királyságba.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés