Hirdetés

Ezek a titkos fotók Harry és Meghan életéből kiverik a biztosítékot

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Jövő héten mutatja a Netflix streaming szolgáltató a Harry Herceg és Meghan Markle életét bemutató dokumentum filmmet. A címe csak egyszerűen: Harry és Meghan.

A sorozat trailere szerint lesz dráma, sírás és öröm is bőven. Az alig 60 másodperces kisvideóban olyan fotókat is láthatunk, ami a közönség számára egészen eddig titok volt. Olyan mondatokat hallhatnak a rajongók, ami után ember nincs, aki ne akarná megnézni az egészet.

"Senki nem látja, mi is történik a zárt ajtók mögött. Meg kellett tennem mindent, hogy megvédjem a családom" - mondja például Harry és Meghan sem maradt csendben. Ő azt mondja, 

"mikor ilyen nagy a tét, nem az a legjobb, ha a történetünket tőlünk hallják?

Egyébként, de. A pár amúgy azóta dolgozott a szérián, hogy elhagyták a királyi családot és az Egyesült Államokba költöztek. Hónapok óta készül, de eddig kevés részletet hoztak nyilvánosságra róla.

Épp a minap került szóba a Netflix a Naphire.hu oldalán, amikor azzal foglalkoztunk, hogy a 79 éves Robert De Niro is megkaphatja első sorozatszerepét a streaming szolgáltató Zero Day című alkotásában.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés