Hirdetés

Ezt senki sem hitte: a királynő miatt menekült el Harry herceg és Meghan Markle

Garai Kitti portré Garai Kitti

Harry herceg és Meghan Markle már öt éve házasok, ám kapcsolatuknak nem mindenki örült a királyi családban. A herceg és a felesége már többször is kitalált az igazságtalan bánásmódról, sőt mi több, rasszizmussal is megvádolták a családtagokat. 

A Finding Freedom című életrajzi könyv szerzője most döbbenetes információval állt elő: azt állítja, hogy a királynő ünnepi beszéde volt az utolsó csepp a pohárban, Harry és Meghan azután döntötték el végleg, hogy Amerikába költöznek. 

A szerző szerint Meghan és Harry 2019 óta menekültek volna a királyi családból, mert úgy érezték, hogy senki nem áll mellettük. II. Erzsébet királynő 2019-es karácsonyi beszéde pedig végleg kiborította a párt. A felvételen a királynőt körbevették a királyi család tagjainak a fotói. Látható volt VI. György király, Fülöp herceg, Károly herceg és feleségét Kamilla, valamint Vilmos herceg, Katalin hercegné és három gyermekük. Tehát gyakorlatilag mindenki ott volt, csak Meghan, Harry és Archie fotója hiányzott. 

Harry herceg és felesége emiatt úgy érezték, hogy megint cserben hagyták őket és nem szeretnék azt a benyomást kelteni, hogy ők is a királyi család teljes értékű tagjai - írja a Joy.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés