Hirdetés

III. Károly rákbetegsége hozhat békét a királyi családba?

Garai Kitti portré Garai Kitti

Grant Harrold volt komornyik szerint nagyon jó dolog, hogy Harry hazatér, hogy támogassa a betegséggel küzdő édesapját. 

Mint azt a naphire.hu is megírta, a Buckhingam-palota hétfőn közölte a szomorú hírt, miszerint III. Károly király rákkal küzd. A palota közleménye szerint az uralkodó hétfőn megkezdte a "rendszeres kezeléseket", ám a rák típusát nem közölték. Arról is írtunk, hogy Harry herceg, a király kisebbik fia Amerikából hazautazik az Egyesült Királyságba, hogy édesapja mellett legyen ezekben a napokban. A herceg szóvivője elárulta: Harry már beszélt az apjával a diagnózisról. 

Most Grant Harrold komornyik, aki hét évig dolgozott Károly királynak azt mondta, hogy Harry herceg sürgős londoni utazásával a támogatását fejezi ki apja felé. "Biztos vagyok benne, hogy Harry aggódik Károlyért, ezért gondolom, hogy azért jön vissza az Egyesült Királyságba, hogy támogatását fejezze ki" - mondta Harrold a New York Postnak, hozzátéve, hogy szerinte nagyon jó dolog, hogy visszajön Harry, ugyanis ezzel talán jóvá tudja tenni az elmúlt években történteket. 

Harrold szerint az sem kizárt, hogy a herceg hazalátogatása megbékélést is hozhat Harry és bátyja, Vilmos herceg között. 

Harry herceg egyébként egyedül utazott Londonba, felesége, Meghan Markle a kaliforniai Montecitóban maradt gyermekeikkel, Archie herceggel és Lilibet hercegnővel. Azt nem tudni, hogy Harry hol fog megszállni az Egyesült Királyságban töltött idő alatt, mivel már nincs hivatalos királyi rezidenciája.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés