Hirdetés

Katalin hercegnén múlhat a béke a királyi családban, és ezzel Harry herceg nem jár jól

Garai Kitti portré Garai Kitti

Úgy tűnik, Vilmos herceg felesége igencsak nehezen békél meg, ha valaki magára haragítja. Bár sokan úgy vélik, hogy Katalin hercegné lehet az, aki újra összehozza a királyi testvéreket, a korábbi komornyik, Paul Burrell szerint a hercegné még mindig nem bocsátott meg Harrynek. 

Paul Burrell szerint Katalin hercegnő "felhúzta a királyi felvonóhidat.” A korábbi komornyik felidézte, hogy mióta Harry és Meghan kilépett a királyi családból, a hercegi pár egy sor vádat fogalmazott meg a rokonaikkal kapcsolatban, sőt, több „támadást” indítottak Kate és Vilmos ellen is. Burrell úgy véli, Harry és Meghan túl messzire ment, és még mindig „túl frissek” a sebek ahhoz, hogy béke jöhessen.

"Sok minden elhangzott, sok embert megbántottak. Nem hiszem, hogy most azonnal helyre lehet hozni a dolgokat, ez időbe telik. Ez még mindig friss dolog, a királyi család pedig nem túl megbocsátó. Ha valami történik, felhúzzák a felvonóhidat és nem lehet bejutni hozzájuk” – mondta a Mirrornak, hozzátéve, hogy az egyetlen személy, aki megbocsáthat Harry hercegnek, az Katalin hercegné lehet, azonban nem hisz abban, hogy a sok sárdobálás után a hercegné vissza akarja majd fogadni Harryt és feleségét a családba. 

Mint ismert, Harry és Meghan azt állította, hogy a sussexi hercegné rasszizmussal szembesült a családban, amikor terhes volt, és hogy a palota személyzete nem támogatta őt, amikor öngyilkossági gondolatai támadtak. A dolgok akkor váltak személyessé, amikor Harry azt állította a könyvében, hogy Katalin hercegné megsiratta Meghant az esküvőjük előtt. Azt írta, hogy hazaérve Meghant "a földön fekve" és "zokogva" találta, miután négy nappal az esküvőjük előtt a koszorúslányruhák miatt veszekedtek. A palota nem volt hajlandó kommentálni az állításokat, és azóta is haragos a kapcsolat a családtagok között.

Korábban arról is írtunk, egy hollywoodi szakértő azt állítja, hogy Meghan Markle frusztrált amiatt, hogy Harry herceg visszavágyik az Egyesült Királyságba, hogy "visszakapja a régi életét."

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés