Hirdetés

Hihetetlen fordulat: Harry herceg és Meghan Markle itt akarnak házat venni

Garai Kitti portré Garai Kitti

Talán ez elhozhatja a békét is a királyi családba.

A király egykori komornyikja azt állítja, hogy Harry és Meghan ingatlant vásárolhat az Egyesült Királyságban. Mint ismert, a hercegi pár már három évvel ezelőtt elhagyta Angliát és lemondtak a vezető királyi tisztségükről. Harry és Meghan Amerikában kezdtek új életet, és azóta is Kaliforniában élnek két gyermekükkel. 

Most azonban úgy tűnik, más terveik is vannak. III. Károly egykori komornyikja ugyanis elárulta, hogy a hercegi pár ingatlanvásárlással bázist szeretne létrehozni Nagy-Britanniában, hogy gyakrabban járhassanak vissza.

"Soha nem mondanám, hogy soha. Mindig van arra lehetőség, hogy egy nap haza akarnak majd jönni, lehetséges, hogy esetleg itt vesznek egy házat, ha többet akarnak átjönni, és Meghan nem akar találkozni a családdal" - mondta Grant Harrold - vette észre a Blikk.

Hozzátette: Harry herceg szeretné megtartani a kapcsolódását Nagy-Britanniához arra az esetre, ha egy nap vissza akarna jönni. De hangsúlyozta, hogy a herceg boldognak tűnik a tengerentúlon és az Egyesült Királyságba való visszatérés nem fog bekövetkezni egyhamar. Megjegyezte azt is, hogy szerinte Harry nem akarja teljesen megszakítani a kapcsolatot a családjával. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés