Hirdetés

Gyurcsány Ferenc ledobta az atomot: ezt gondolja Magyar Péterről

Nap Híre portré Nap Híre

A DK elnöke szerint a Magyar Péter jelenség többet árt az ellenzéki oldalon, azonban legkevésbé a DK-nak okoz kihívást.

Gyurcsány Ferenc a a POLIP Közéleti Tábor eseményén vett részt, ahol politológushallgatók kérdéseire válaszolt. A diákok természetesen arról is megkérdezték a Demokratikus Koalíció elnökét, hogy mit gondol a Magyar Péter jelenségről. 

A 2022-es hatpárti ellenzéki együttműködés választási veresége miatt az ellenzéki választókat akkora csalódás érte, hogy a kegyelmi botrány okozta instabilitásig nem volt politikai mozgás Magyarországon. A Magyar Péter „jelenség” erre az instabilitásra adott válasz

- fogalmazott Gyurcsány, aki szerint a Magyar Péter jelenség többet árt ellenzéki oldalon, mint kormányoldalon, de a legkevésbé a DK-nak okoz kihívást, sokkal inkább a többi ellenzéki pártnak.

A politikus úgy véli, Magyar Péter hajlandó elfogadni a Fidesz világát, ha nem Orbán Viktor vezeti - írja az Infostart

A DK közleménye szerint Magyar Péternek csak személyi problémája van a rendszerrel, míg a DK kritikája az Orbán-rendszer iránt súlyosabb, elvibb természetű.

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, Magyar Péter korábban vitára hívta Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet, a múlt héten pedig bejelentette, hogy kész a TISZA párt nevében leülni Deutsch Tamással és Dobrev Klárával a köztelevízió élő adásában vitázni, a két gyáva "államférfi" menekülésétől függetlenül is. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés