Hirdetés

Így még biztosan nem látta Gyurcsány Ferencet. Úgy értjük, tényleg nem

Nap Híre portré Nap Híre

Pénteken a gáton valakinek sikerült lefotóznia Gyurcsány Ferencet, de úgy, ahogy eddig még soha nem láthattuk.

Ahogy arról az elmúlt napokban a Nap Híre is beszámolt, Közép-Európában brutális árvizek pusztítanak, és már hazánkat is elérte az árhulllám. Arról is írtunk, hogy a  politikusaink is a gáton vannak, pakolják a homokzsákokat, valamint a közösségi oldalaikon tájékoztatják a követőiket az éppen aktuális helyzetről. 

Így tett egész héten a DK elnöke, Gyurcsány Ferenc is. aki egyébként a Facebook-oldalán folyamatosan beszámolt az éppen aktuális helyzetről. Legutóbbi posztjában például arról írt, hogy a hét legjobb szendvicsét ette meg pénteken a gáton, ugyanis egy akkor érkező, önkéntes munkára jelentkező nő vitt nekik pár darab szendvicset. "Ez volt a mai reggelim, már majdnem délben" - írta. Kitért arra is, hogy több, mint kétszázezer homokzsák került ki eddig a gátra, gátba. 

A bejegyzésből az is kiderült, hogy pénteken a Római parton segített a DK politikusa. De ezt már a Redditről is megtudhattuk, ugyanis valaki lefotózta Gyurcsány Ferencet munka közben. 

"Mr Római-part 2024" - írta a fénykép mellé a felhasználó, akinek sikerült lefotóznia Gyurcsány Ferencet, miközben a politikus levette a pólóját a tűző napsütésben. Így még tényleg nem láthattuk a politikust soha.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés