Hirdetés

Újabb botrány Győzike körül, a rendőrök vitték el az otthonából

Nap Híre portré Nap Híre

Kedd este rendőrök vitték el Győzikét a budapesti otthonából. 

A Gáspár családnak van egy lakása Budapesten, a XIV. kerület egyik lakóparkjában, a salgótarjáni házukon kívül. Az egyik szomszéd számolt be arról, hogy Győzike és a barátai pár napja igencsak nagy botrányt okoztak – írja a nlc.hu

„Már órákkal előtte láttuk, hogy mennyi vendég érkezik Győzőék lakásához. Ott volt többek között Baukó Éva és a Power of Loveban szereplő Imre is. Jöttek zenészek is és hatalmas bulit csaptak. Nem tudom mit ünnepelhettek, de tőlük zengett az egész ház. A lakók nagyon bosszúsak voltak” 

– mesélte a szomszéd, hozzátéve, hogy egy idő után már az utcán is folyt a buli. „Arra lettünk figyelmesek, hogy már a lakópark udvarán vonul a tömeg a zenészekkel együtt. Aztán kis idő múlva megérkezett egy rendőrautó két egyenruhással, majd rövid beszélgetés után beültették Győzőt az autóba és elhajtottak vele. Én azt gondolom, valamelyik szomszéd hívhatta ki őket csendháborítás miatt.” – mondta a szomszéd. A Gáspár család nem kommentálta a történteket. A Blikk a rendőrséget is megkereste, akik ezt a választ küldték: 

"Megkeresésére tájékoztatjuk, hogy az Ön által megadott szempontok alapján rendőri intézkedést nem találtunk”. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés