Hirdetés

Mégis mit művelnek az autósok a II. kerületben? Több mit 900 gyorshajtót fogtak

Nap Híre portré Nap Híre

Egy héten belül több mint kilencszáz gyorshajtást mértek a II. kerületben felállított fix sebességmérő eszközök - tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon kedden.

A közlemény szerint az Árpád fejedelem útján, a Nagykovácsi úton, a Törökvész úton, a Hidegkúti úton, a Máriaremetei úton, a Zöldlomb utcában és a Kapy utcában működő mérők előtt január 29. és február 4. között összesen 157 546 gépjármű haladt el, eközben 923 esetben rögzítettek sebességtúllépést - írja az MTI. 

A legnagyobb gyorshajtást az Árpád fejedelem útján mérték, egy autó itt 102 kilométer per órás sebességgel haladt a megengedett 50 helyett, amiért az autós 117 ezer forint közigazgatási bírságra számíthat - fűzték hozzá.

A BRFK kiemelten kezeli az egyik legfőbb baleseti veszélyforrás, a gyorshajtás elleni fellépést, ezért a főváros területén minden nap tartanak sebességmérési akciót - írták.

Ezzel nincs vége az ellenőrzéseknek

Hivatkozás másolása

Mint azt a naphire.hu is megírta, Budapest rendőrfőkapitánya fokozott ellenőrzést rendelt el a főváros teljes területére február 8 és 12 között. Az intézkedés február 8-án 0 órától február 12-én 8 óráig lesz érvényben Budapesten, és célja a  jogsértő cselekmények megelőzése, felderítése, megszakítása, valamint a közrend és közbiztonság fenntartása.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés