Hirdetés

Brutális razziát rendelt el Budapest rendőrfőkapitánya, senki sem menekülhet

Nap Híre portré Nap Híre

Budapest rendőrfőkapitánya fokozott ellenőrzést rendelt el a főváros teljes területére február 8 és 12 között - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu-n.

A tájékoztatás szerint az intézkedést a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 30. §-a alapján rendelték el és február 8-án 0 órától február 12-én 8 óráig lesz érvényben a fővárosban.

A fokozott ellenőrzés célja a jogsértő cselekmények megelőzése, felderítése, megszakítása, valamint a közrend és közbiztonság fenntartása - írja a rendőrség közleménye nyomán az MTI. 

A naphire.hu azt is megírta, hogy mikor lesz az első egyhetes razzia Magyarországon. A tájékoztatás szerint az első gigarazzia során a tehergépjárműveket és autóbuszokat veszik célba az egyenruhások február 19. és 25. között. A hatóságok leginkább a hivatásos sofőröket kötő szabályok betartását fogják ellenőrizni, azonban ez nem jelenti azt, hogy a személyautók sofőrjeinek ne kellene betartani a szabályokat, ugyanis őket is simán kikaphatják a sorból, ha szabályszegést követnek el. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés