Hirdetés

Elképesztő módon védi a brit királyi család a kis György herceget

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A brit királyi család tagjait törvény kötelezi arra, hogy egy lépést sem tehetnek meg a testőrök védelme nélkül, ráadásul nem is mondhatnak le erről a jogukról. A testőrök Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekeit az iskolába is elkísérik, sőt még az osztályteremben is ott vannak. 

Azonban a biztonsági protokoll nem merül ki a testőrökben, ennél sokkal komolyabb módon védik a Windsor-ház tagjait. A hírek szerint a család valamennyi tagjában, így a következő trónörökösben, György hercegben is van egy beültetett jeladó, hogyha eltűnne vagy elrabolnák, akkor a nyomára bukkanjanak.

A legidősebbeknek és a legfiatalabbnak is tanfolyamokon kell résztvenniük, hogy tudják egy merénylet esetén mi a teendőjük. Amennyiben a kocsit támadják meg, amiben éppen utaznak, akkor a padlóra kell vetniük magukat. Minden nyilvános szereplésük előtt átkutatják a környéket, még a csatornákat és a szemeteseket is, lecsavarják a kandeláberek búráit bombák után kutatva. Az autóik pedig természetesen páncélozottak - írja a Blikk Rúzs.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés