Hirdetés

“Ki ez a csaj?” - A családja sem ismerte fel az ATV műsorvezetőjét - Videó



Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Nem mindennapi utazásra vitte az ATV stylistja a Heti Napló riporterét, az eredménnyel kapcsolatban György Gabi a Naphire.hu-nak azt mondta, receptre írná fel mindenkinek.



Milliókat ültet a képernyő elé hétről-hétre a Heti Napló Sváby Andrással című műsor riportereként, időnként pedig a Fórumban is ő várja a műsor nézőinek hívásait. György Gabi szinte reggeltől-estig úton van, így nem csoda, hogy ehhez az életformához alakította az öltözködését is. Talán ez ihlethette meg az ATV stylistját, Sipos Zsoltot, aki egy nem mindennapi fotózásra vette rá a kolléganőjét. “Én az a tipikus farmer-pólós lány vagyok. Tehát ezekhez a ruhákhoz nem sok közöm volt” - kezdte a Naphire.hu megkeresésére György Gabi, aki lapunk kérésére visszaemlékezett a fotóstúdióban töltött hosszú napra.



“Felvettem ezeket a ruhákat, kisminkeltek, majd jött Zsolt, a stylistunk - én pedig szép lassan elkezdtem azonosulni az új karakteremmel és elkezdtem jól érezni magam így. Ami először idegen volt, az később otthonossá vált” - lelkendezett Gabi, akit az sem zavart, hogy négy óra alatt legalább nyolcszor kellett átöltöznie. Azonban - mint ahogy azt mondja - megérte. Igaz, a családja egy emberként lepődött meg. “Nem ismertek rám, nem tudták, hogy ki ez a csaj!” - így a riporter, de: “Nagyon tetszett nekik, de amikor először megláttak, tátva maradt a szájuk, hogy ki van ezeken a képeken.”

Bár a fotózás óta eltelt már néhány hét, Gabi azt mondja, a stílusa nem változott meg, megmaradt farmeros lánynak. De már ez a világ sem áll messze tőle. “Igaz, nem veszek fel szegecselt farmer ruhát hétköznap” - nevetett. A fotózás tapasztalata azonban egy nem várt felismeréssel is járt. “Receptre kéne felírni mindenkinek egy ilyen fotózást - annyira önbizalom növelő volt nekem. Én magam sem gondoltam volna, hogy ezt lehet belőlem kihozni. Úgyhogy az érzés alapján, amit belőlem kiváltott, azt mondom, mindenkinek ki kell próbálnia” - tette hozzá a Naphire.hu-nak a Heti Napló riportere.



Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés