Hirdetés

Ilyet még nem láttunk! Győrfi Pál a TikTokon perdült táncra

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Sok szerepben láthattuk már az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivőjét, de ilyenben még soha.

Látványos videóval lepte meg a rajongóit Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője, ugyanis a TikTok-oldalán egy váratlan videót tett közzé. A szóvivő úgy érezte, hogy ő sem maradhat ki ebből a trendből, így táncra perdült, amit természetesen videóra vett.

Tavaly ősszel jelent meg Netflixen a Wednesday című sorozat, amiben a főszereplő Jenny Ortega egy részben táncra perdült. A részlet hamar népszerű lett TikTokon is, rengetegen újraalkották már, később pedig Lady Gaga Bloody Mary dalával párosították, ami még népszerűbbé tette az ikonikus mozdulatokat.

Győrfi Pál is elkészítette nemrég a saját verzióját, ráadásul még az énekesnő számának szövetés is átköltötte. A vicces videóban az OMSZ szóvivője a "dance", vagyis "tánc" szót a "press", vagyis "nyomás" szóra cserélte, majd egy bábun mutatta meg az újraélesztés helyes technikáját a népszerű trenddel összekötve - írja a Blikk.

A szóvivő azonnal hatalmas sikert ért el követői között a felvétellel, hiszen mostanra már több mint 20 000 kedvelést kapott rá.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés