Hirdetés

Friss hír érkezett a tiszanánai brutális gyilkosságról, letartóztatták a tettest

Nap Híre portré Nap Híre

A férfi egy 18 éves fiút késelt halálra.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, elfogtak egy 54 éves férfit, aki a gyanú szerint halálra késelt egy 18 éves fiatalembert szombaton Tiszanánán. A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlés szerint a két család között egy korábbi nézeteltérés miatt vita alakult ki. A vita elfajult, és egy 18 éves fiatal férfit késsel úgy megszúrtak, hogy a helyszínen belehalt sérülésébe. Két másik férfi is megsérült, őket kórházba szállították.

Most az ATV Híradó riportjából kiderült, hogy az 54 éves besenyőteleki férfit letartóztatta a bíróság. Az áldozat nagymamája a csatornának elmondta, hogy a nézeteltérést egy nyolc és egy 13 éves fiú verekedése okozta, amit az egyik család a másikon akart megtorolni.

Korábban felmerült a lehetősége, hogy nem is a férfi szúrta le a fiatal fiút, hanem két unokája ölte meg a másik család tagját. A férfi azonban később a stábnak megerősítette, hogy ő szúrt. Azt mondta, hogy a focipályán veszekedő gyerekek miatt mentek a másik családhoz. 

A gyanúsított erőszakos cselekmények miatt többszörösen büntetett és a két család közötti ellenséges viszony miatt alappal feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén újabb erőszakos jellegű, szabadságvesztéssel is büntethető bűncselekményt követne el. A bíróság döntését a gyanúsított és az ügyész tudomásul vette

- mondta Hoszné Nagy Tímea, az Egri Törvényszék szóvivője. Az ülésen a védő nem volt jelen, neki három napja van, hogy döntsön az esetleges fellebbezésről, így a letartóztatást elrendelő határozat egyelőre nem jogerős.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés