Hirdetés

Elképesztő hősiesség: a kocsiban vezényelte le a gyermeke születését egy apuka

Nap Híre portré Nap Híre

Nem értek be időben a kórházba, ezért az édesapa félreállt a Hősök terén, és az autóban vezényelte le a gyermeke születését. 

Zenina 3010 grammal és 55 centivel jött a világra, nem is akárhol, hanem a 17. kerületi Hősök terén, egy tágas családi autó anyósülésén, az apukája segítségével. A boldog szülők, Nagy-Kovács Flóra és Nagy-Kovács Sándor Dániel számára örökre emlékezetes marad az izgalmas, nagy nap – írja az Origo. Az édesanya elmondása szerint bár elindultak a kórházba, nagyon hamar világossá vált, hogy nem fognak eljutni odáig. 

"Ötven méterre a házunktól van egy kanyar, már ott mondtam a férjemnek, hogy hívja a mentőket, mert nem fogunk beérni, szülünk". "Nagyon féltem, nehogy ne érjünk be a kórházba" – mondta párja, Dani. "Pánikolni nem volt időm, viszont aggódtam, hogy minden rendben lesz-e. Amikor Flóra jelezte, hogy baj van, hívtam a mentőket és ahol tudtam, félreálltam az autóval. Nagyon profi telefonos segítséget kaptunk" – idézte fel az apuka. A kislány azonban szerencsére komplikációmentesen jött a világra

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés