Hirdetés

A Glee sztárja teljesen kiakasztotta a rajongókat: magyar nevet adott a fiának

Nap Híre portré Nap Híre

Közel egy hete hozta nyilvánosságra Darren Criss, hogy édesapa lett, nem is akármilyen nevet adtak a gyermeknek. 

Hatalmas a boldogság, ugyanis a Glee című amerikai sorozat egykori színésze, Darren Criss és elbűvölő felesége, Mia Swier szülők lettek, melyről az újdonsült apuka nem volt rest posztolni Instagramján. Követőiknek elárulták kisfiuk teljes nevét, melyen többen felháborodtak... – írja a Blikk.

A csecsemő neve ugyanis Brother László Criss. 

És mégis miért kapott egy magyar nevet is? És mi az oka a hatalma felháborodásnak? Nos nem olyan bonyolult a megfejtés, Mia Swier apját Laszlo Von Glitznek hívják, és festőművészként dolgozik, Swier pedig énekesként a Mia Von Glitz nevet használja a színpadon, így már nem is olyan meglepő, hiszen rengeteg családban előfordul, hogy a nagyszülő nevét örökli az unoka. A felháborodott kommenteket pedig a László név okozta. 

Ugyanis a rajongók a Brother neven akadtak ki, hiszen az angol nyelvben ez fiútestvért jelent, a rajongók komolyan vehetetlennek titulálták a névválasztást. Valamint hozzáfűzték többen is, hogy mekkora hátrány lesz a kicsinek élete során, hogy így fogják hívni, sőt valaki – jogosan – azt is felvetette, hogy a jövendőbelije majd „testvérként” fogja hívni?

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés