Hirdetés

G.w.M teljesen kikelt magából az Instagramon, lepatkányozta a rosszakaróit

Nap Híre portré Nap Híre

Korábban már a Nap Híre is beszámolt arról, hogy G.w.M nagyon nehéz heteken van túl, ugyanis nemrég kórházba feküdt, majd depressziós lett. Sőt kiderült, a bal belső fülében az egyensúlyért felelős szerve is leállt, ami miatt állandó szédüléssel, hányingerrel, levertséggel és egyensúlyzavarral küzd.

A rappernek az orvosai azt javasolták, hogy pihenhen sokat, ám ezzel ő maga nem ért egyet, így úgy döntött, megtartja a decemberi koncertjeit.

"Rengetegen írtatok a napokban. Egyelőre magamat szeretném újraépíteni (mentálisan, lelkileg)… Egy tuti, hogy a mélységekből tudtam magaslatokba repülni gyerekkorom óta, szóval ha érkezni fogok, mind zeneileg, mind személyesebb dolgokkal (könyv, stb.), azokról tudni fog az ország, viszont még időt kérek. Barátkozom az állapotommal, de elindult bennem már valami. Szeretlek titeket! Hamarosan visszatér a King Kongotok" - írta korábban G.w.M. 

Nemrég azonban újabb bejelentést tett a koncertjeivel kapcsolatban és az Instagram-oldalán közölte a rajongóival, hogy mivel még mindig nem 100 százalékos, így lehet, hogy rövidebb koncerteket fog tartani.

Ezt azonban azzal kompenzálja majd, hogy tovább lehet majd vele fotózkodni és ott marad a rajongókkal "bandázni. Sőt, a bejegyzésében beszólt azoknak is, akik nem kedvelik és patkányoknak nevezte a rosszakaróit - írja a Bors.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés