Hirdetés

Ez szinte már nekünk kellemetlen: nem teszi zsebre G.w.M, amit most kapott

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A rapper és felesége, Kulcsár Edina első közös gyermeküket várják épp, azonban a modell volt párja, Csuti most talán kicsit belerondított a képbe.

Csuti és G.w.M nem éppen jó barátok - és akkor még finoman fogalmaztunk -, az elmúlt időszakban a szemfülesebbek kiszúrhattak a két celeb közösségi oldalán egy-egy utalást, amit a másiknak szánhattak. Most a Bors ismét egy ilyen "kódolt üzenetre" bukkant, amelynek küldője Csuti volt. 

A rapper már több magyar sztárral is szájkaratéba keveredett, de a legemlékezetesebb mindközül az Azahriah-val való balhéja volt. Az egész akkor kezdődött, amikor a fiatal popsztár egy közel sem kedves üzenetet kapott Mr. Misshtől, és bár G.w.M semmilyen formában nem volt ekkor még érintett az ügyben, úgy gondolta, itt az ideje, hogy beszálljon. Nyomdafestéket nem tűrő módon oktatta ki Azahriah-t, senkiházi b*zinak és tiszteletlen kis k*csögnek nevezte az európai turnéra készülő énekest. 

Most, miután megjelent G.w.M legújabb dala és videóklippje, az Instagram-történetében Csuti egy Azahriah számot osztott meg. Egyébként az üzletember sosem titkolta, hogy a fiatal popsztár dalait nagyon is kedveli, még az Aréna-koncertre is váltott jegyet, hogy élőben hallhassa. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés