Hirdetés

Kínos, amit Elon Musk volt párja a színpadon művelt - most bocsánatot kért

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A kanadai énekesnő és DJ, Grimes bocsánatot kért a rajongóktól, miután szombat este a Coachellán technikai problémák miatt üvöltözött a mikrofonba.

Fotó: Facebook

"Szeretnék bocsánatot kérni a ma esti show technikai problémái miatt" - írta az X-en, korábbi nevén Twitteren.

"Általában mindig magam kezelem a műsorom minden aspektusát - hogy időt takarítsak meg, ez volt az első alkalom, hogy kiszerveztem pár alapvető dolgot" - tette hozzá.

A közösségi médiában közzétett videókon Grimes, akinek valódi neve Claire Boucher, többször is látható, amint frusztráltan sikítozik, leállítja a dalokat, és elmagyarázza a közönségnek, hogy minden száma "dupla tempójú", ami megnehezíti számára a keverést. Végül a szettet korán félbeszakították, és Grimes a népszerű "Genesis" című dalának felénél hagyta el a színpadot.

Később bocsánatkérésében úgy jellemezte a történteket, hogy "egy igazi hangkáoszba szaladt bele, amikor próbálta kitalálni, vajon a közönségnek hogyan hangzanak a számok" - írja a CNN

Az eset vegyes reakciókat váltott ki az interneten: az egyik X-en terjedő bejegyzésben a szerző védelmébe vette Grimest, mondván, minden zenész rémálma az, ami az énekesnővel történt. Mások azonban keményen kritizálták őt, amiért felkészületlenül jelent meg a színpadon. 

Grimes a bocsánatkérésében hozzátette, hogy személyesen fog gondoskodni arról, hogy a Coachella második hétvégéjén való fellépése tökéletes legyen, és ez egy "jó tanulság" volt számára.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés