Hirdetés

Jobb ha felkészül, nagy változás jön a Google Térképen!

Nap Híre portré Nap Híre

A Google Térképet rengeteg magyar használja, most azonban az androidos felhasználók örülhetnek, ugyanis egyszerűbb lesz az alkalmazás használata. 

A HVG számolt be arról, hogy kisebb változtatáson esett át a Google Térkép androidos alkalmazása, amivel hamarosan a felhasználók is találkozhatnak majd.  A felhasználói felület áttekinthetőbb, ezzel együtt pedig könnyebben használhatóvá válik a frissítésnek köszönhetően.

Az alkalmazást megnyitva jelenleg öt menüpont várja a felhasználókat a kezdőképernyő alján: Felfedezés, Utazás, Mentve, Közzététel és Frissítés. A Google Térkép legújabb (11.127.x) verziója leegyszerűsíti ezt: öt helyett csak három lap jelenik majd meg az alkalmazásban: a Felfedezés, a You , illetve a Közzététel. Az Utazás és a Frissítés így eltűnik a válaszható opciók közül, ezek eltűnése azonban nem jelenti azt, hogy a Térképet ne lehetne ugyanúgy használni, mint eddig.

Az üzleti felhasználók a jobb felső sarokban található ikonra bökve találhatják meg a vállalkozásuknak küldött üzenetet, az Utazás menüpont pedig bekerül a You nevű lap alá, és Saved trips (magyarul valószínűleg: Mentett utazások) néven lesz elérhető.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés