Hirdetés

Ismét a Géniusz nyerte vetélkedő kategóriában a Televíziós Újságírók Díját

Nap Híre portré Nap Híre

Ismét a Géniusz nyerte vetélkedő kategóriában a Televíziós Újságírók Díját.

Szerda este tartották Budapesten a Televíziós Újságírók Díjátadó Gáláját. A tévés szakújságírókból álló zsűri – mely idén a HVG, a Media1, az Index, a port.hu, az Origo, a Marketing&Media, a Márkamonitor, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella magazin és a TVR-hét egy-egy munkatársából áll– az általuk legjobbnak ítélt műsorokat, műsorvezetőket, sorozatokat és szereplőket díjazta.

A vetélkedő kategóriában a díjat az ATV nagysikerű kvízműsora, a Gundel Takács Gábor vezette Géniusz nyerte immáron második alkalommal. A nagysikerű kvíz negyedik évada ősszel érkezik az ATV képernyőjére.

„Ennek a vetélkedőnek a történetében nem csak az siker, hogy immár a negyedik évadra készülünk és a második rangos díjat kapjuk, hanem az is, hogy nagyon sok nézőt, széles réteget lehet elérni komoly tudást igénylő játékkal. Sok embernek van igénye arra, hogy frissítse az ismereteit, újat tanuljon, sőt összemérje a tudását a játékosok tudásával. A negyedik évadra rengetegen jelentkeztek, köztük sok fiatal és ez rendkívül örömteli"

- mondta Gundel Takács Gábor. "Az ATV történetének egyik legsikeresebb produkciója a Géniusz. Örülünk, hogy rengetegen nézték az eddigi évadokat, a nézők és a szakma is elismerte a produkció értékét. Mindezek hatására úgy döntöttünk, hogy ősszel több epizóddal és új játékosokkal tér vissza a képernyőre a népszerű vetélkedő" - mondta Németh S. Szilárd, az ATV Csoport vezérigazgatója.

“Elmondhatatlan öröm, hogy a Géniusz másodszor is nyert és az év vetélkedője lett újra. Nagyon hálásak vagyunk az ATV-nek, hogy közösen csinálhatjuk ezt a műsort. Ez a díj fontos visszajelzés számunkra, hogy nem csak licenszekkel lehet sikert elérni, hanem érdemes saját ötleteket is megvalósítani. Idén ősszel új játékosok kerülnek majd képernyőre és reméljük, közöttük ott egy újabb Géniusz!” – mondta Wisinger János, a Géniusz producere.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés