Hirdetés

Kapkodnak az angol klubok Gazdag Dánielért: Premier League-csapat is tett ajánlatot

Nap Híre portré Nap Híre

Négy angol csapat, köztük egy Premier League-ben érdekelt együttes is érdeklődik Gazdag Dániel, a Philadelphia Union magyar válogatott labdarúgója iránt.

Ezt Dusan Vasiljevic, a 27 éves középpályás menedzsere árulta el az M1 aktuális csatornának, ugyanakkor hozzátette, nagyon messze vannak még a konkrét megállapodástól és véleménye szerint a négy lehetőség közül csak az egyik lehet igazán komoly.

A játékos ügynöke megjegyezte, a 23-szoros válogatott futballista nagyon jól érzi magát az Egyesült Államokban, a közelmúltban 2025 végéig meghosszabbította szerződését. Így csak akkor igazolna el, ha az valóban nagy előrelépést jelentene karrierjében.

Januárban ismét történelmi pillanatot élhettek át a magyarok, ugyanis a Premier League után a La Liga listavezetőjénél is magyar játékos lépett pályára. A magyar U21-es válogatott Yaakobishvili Antal január közepén mutatkozott be a Király-kupában, a spanyol Girona felnőtt csapatában, vasárnap pedig már 60 percet kapott a Sevilla elleni bajnoki mérkőzésen, amit simán nyert is a csapata.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés